Засідання «Рамштайну» на рівні лідерів відбудеться у листопаді - Білий дім

Засідання «Рамштайну» на рівні лідерів відбудеться у листопаді - Білий дім

Укрінформ
Проведення зустрічі Контактної групи з питань оборони України на рівні глав держав та урядів планується на наступний місяць.

Про це заявила в середу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр за підсумками телефонної розмови президентів США й України, передає кореспондент Укрінформу.

За її словами, лідери двох країн «обговорили зустріч Контактної групи з питань оборони України на рівні лідерів, яка відбудеться наступного місяця».

Жан-П’єр підкреслила, що в Вашингтоні зосереджені на продовженні роботи формату «Рамштайн», щоб «Україна могла надалі отримувати підтримку, необхідну для перемоги в цьому конфлікті».

Читайте також: Міністри оборони НАТО цього тижня обговорять прогрес у допомозі Україні

Речниця Білого дому не уточнила місця та дати наступної зустрічі Контактної групи, пообіцявши оголосити це згодом у офіційних анонсах.

Пізніше в Білому домі повідомили, що зустріч пройде у віртуальному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, президенти України і США поспілкувалися телефоном у середу. Сторони обговорили подальшу підтримку України та перспективи реалізації Плану перемоги, представленого Володимиром Зеленським. Лідери доручили своїм командам провести подальші консультації щодо наступних кроків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-