Десять переселенців із Маріуполя зможуть пройти курс кулінарії від шеф-кухаря у Франції

Десять переселенців із Маріуполя зможуть пройти курс кулінарії від шеф-кухаря у Франції

Фото
Укрінформ
Десять переселенців із Маріуполя зможуть пройти курс кулінарії та хлібопекарства у французькій школі «Cuisine Mode d’Emploi(s)» під керівництвом володаря зірки Мішлен - Т’єррі Маркса.

Про це у Телеграмі повідомили у міськраді Маріуполя, передає Укрінформ.

Повідомляється, що у Дніпрі відкривається ресторан та громадський простір «La Cantine de Marioupol», присвячений французькій культурі. Тут жителі Маріуполя та Дніпра зможуть працювати, навчатися, знайомитися та спілкуватися, одночасно відкриваючи для себе французьку культуру та кухню.

Читайте також: Українські реставратори стажуватимуться у Франції - оголосили прийом заявок

««La Cantine» пропонує десяти переселенцям із Маріуполя отримати унікальну можливість - пройти курс кулінарії та хлібопекарства у школі «Cuisine Mode d’Emploi(s)» під керівництвом одного з найбільш відомих французьких шеф-кухарів, володаря зірки Мішлен - Т’єррі Маркса. Він також президента Союзу готельного бізнесу та промисловості, а також союзу, що представляє ресторани та готелі» - повідомили у міськраді.

Навчання відбудеться у французькому місті Тулуза - із 27 серпня по 22 жовтня 2024 року. Після завершення навчання учасники матимуть можливість реалізувати отримані навички, працюючи в ресторані «La Cantine».

Читайте також: У Києві іноземні дипломати вчилися готувати національні страви кримських татар

Для того, щоб подати заявку на участь в навчанні необхідно заповнити анкету, або зателефонувати за номером +380 67 522 60 92

Як повідомляв Укрінформ, за співпраці муніципалітетів Вінниці та Маріуполя відбулося відкриття побутового центру для переселенців «ЯМаріуполь. Турбота».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-