Закарпатський леквар допомагає збирати на дрони
На Закарпатті організовують проєкти, де варять леквар і завдяки цьому збирають кошти для ЗСУ
12 жовтня 2024
На Закарпатті організовують проєкти, де варять леквар і завдяки цьому збирають кошти для ЗСУ
07 жовтня 2024
Французький шеф-кухар, володар зірки Мішлен, Тьєррі Маркс провів перший урок з 12 українськими учнями, які почали двомісячний курс у його всесвітньо відомій гастрономічній школі «Cuisine Mode d'Emploi» у Тулузі.
12 серпня 2024
Прикордонники затримали трьох кухарів одеського ресторану при спробі незаконно перетнути українсько-молдовський кордон.
27 липня 2024
Десять переселенців із Маріуполя зможуть пройти курс кулінарії та хлібопекарства у французькій школі «Cuisine Mode d’Emploi(s)» під керівництвом володаря зірки Мішлен - Т’єррі Маркса.
28 лютого 2024
В Україні на базі закладів професійно-технічної освіти з вересня розпочнуть готувати фахівців за новим державним стандартом «Кухар закладу освіти».
30 червня 2023
У кулінарних хабах, відкритих у межах проєкту School Chef’s Training Hubs Development та реформи шкільного харчування, до кінця року 600 кухарів пройдуть навчання з приготування страв оновленого шкільного меню.
28 листопада 2022
Яйця пашот, деруни з вершковим соусом та інші небуденні страви готує для українських захисників 34-річний кухар Олександр
07 жовтня 2022
На Миколаївщині представники 13 громад області змагалися в приготуванні страв в умовах воєнного часу без електрики та газу і з підручних продуктів.
18 вересня 2022
Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко відмовився від участі в кулінарному форумі міжнародної премії The Best Chef Аwards, який проходить у Мадриді, через те, що організатори заявили, що вони "люди миру" і запросили туди кухаря з росії Володимира Мухіна.
25 червня 2022
У львівському Молодіжному навчальному центрі ім. святого Івана Боско зіркова американська кулінарка, авторка популярних кулінарних книжок Рейчел Рей разом з друзями провела майстер-клас.
реклама