На Вінниччині уламки збитої ракети впали на будинок, виникла пожежа

На Вінниччині уламки збитої ракети впали на будинок, виникла пожежа

Фото
Укрінформ
На Вінниччині у ніч на 27 серпня сили ППО збили крилату ракету (КР) та шість безпілотників, уламки ракети пошкодили дах будинку і спричинили пожежу.

Про це у Фейсбуці повідомила перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, передає Укрінформ.

«У ніч на 27 серпня загалом в область зайшло 8 БпЛА та 3 КР. Попередньо за результатами роботи ППО збито 6 БпЛА та 1 КР», - написала Заболотна.

За її словами, є влучання уламків ракети в приватний будинок, у якому зруйновано дах. Усі мешканці будинку живі.

Через влучання російського боєприпасу виникла пожежа, її ліквідували фахівці ДСНС. До ліквідації загоряння залучалося вісім осіб особового складу та дві одиниці спецтехніки.

Усі служби та керівництво громади працюють на місці влучання.

Читайте також: Росія масовано атакувала Україну ракетами та «Шахедами»: що про це відомо

Як повідомлялось, 26 серпня на Вінниччині збили 8 російських крилатих ракет та три безпілотники. На Вінниччині внаслідок влучання ракет та їх уламків постраждали двоє цивільних людей, об’єкт критичної інфраструктури у м. Бар і житлові будинки у Лука-Мелешківській громаді Вінницького району, вибуховою хвилею пошкоджено вікна та дахи однієї школи та приватних будинків.

В області були знеструмлені 95 населених пунктів, об 11.20 електропостачання в області відновлене. У Вінниці через перебої енергопостачання були відключення води, є проблеми із водопостачанням у м. Бар.

Читайте також: На Вінниччині унаслідок влучання ракет та їх уламків постраждали двоє цивільних

Залом 26 серпня внаслідок масованої російської повітряної атаки постраждали 15 областей України. РФ застосовувала БПЛА, крилаті ракети та «Кинджали». Ціллю стала енергетична інфраструктура.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-