БЕБ на Львівщині виявило 54 тисячі фальшивих доларів

БЕБ на Львівщині виявило 54 тисячі фальшивих доларів

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки на Львівщині виявило автомобіль з підробленими 54 тис. доларів США. Згідно з отриманою від прикордонників інформацією, автомобіль був припаркований на узбіччі міжнародної траси Львів-Шегині.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ, передає Укрінформ.

"Під час проведення огляду легкового авто детективи БЕБ виявили та вилучили документи (свідоцтво про реєстрацію ТЗ, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури, банківські чеки). Крім того, у внутрішній конструкції під важелем перемикання автоматичної коробки передач виявлено приховану іноземну валюту з ознаками підробки. Детективи Бюро вилучили банкноти номіналом 50 та 100 доларів США на суму 54 тисяч", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що за вказаним фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України. Детективи досліджують обставини перевезення підробленої іноземної валюти та встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Призначено низку судових експертиз.

Читайте також: Львівські прикордонники вилучили партію фальшивих банкнот на понад $50 тисяч

Оперативний супровід у кримінальному проваджені здійснюють працівники 7 Прикордонного загону Держприкордонслужби України. Процесуальне керівництво - прокурори Львівської обласної прокуратури.

Як повідомлялось, нещодавно БЕБ в Одеській області завершило досудове розслідування щодо умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах компанією-експортером сої. Матеріали справи направлено до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-