Поліція затримала підозрюваного у вбивстві

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві "Сармата" – Аброськін

Укрінформ
Поліція затримала одного із ймовірних замовників вбивства бердянського громадського діяча, учасника АТО Віталія Олешка.

Про це повідомив 17 грудня у Facebook перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

"Вчора при спробі перетнути кордон в міжнародному аеропорту "Харків" працівниками кримінальної поліції був затриманий мешканець Дніпра, який обгрунтовано підозрюваеться та є одним із замовників вбивства громадського діяча, учасника АТО Віталія Олешка, котрий був вбитий 31.07.2018 року у Бердянську", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 16 грудня в аеропорту Харкова прикордонники затримали громадянина України 1984 року народження, який перебував у розшуку за скоєння умисного вбивства. Чоловік намагався вилетіти рейсом Харків – Стамбул.

Як повідомляв Укрінформ, Віталій Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо".

Читайте також: Підозрюваний у вбивстві "Сармата" зізнався і назвав замовника

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

15 вересня поліція оголосила, що затримала підозрюваного у замовленні та організації вбивства "Сармата".

Пізніше один із затриманих за вбивство активіста, ветерана АТО Віталія Олешка, зізнався у скоєному і назвав замовника злочину - власника ресторану "Мохіто" у Бердянську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-