Зеленський привітав працівників соцсфери з професійним святом

Зеленський привітав працівників соцсфери з професійним святом

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав працівників соціальної сфери з професійним святом.

Як передає Укрінформ, вітання розміщено на сайті глави держави.

«Цього дня відзначаємо людей, які обрали для себе справою життя нелегку гуманістичну місію – постійну, багатогранну та всебічну підтримку й захист усіх, хто найбільше потребує цього в нашому суспільстві», - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що працівники соцсфери щодня піклуються про ветеранів, осіб з інвалідністю, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе та свої можливості, знайти вихід із найскрутніших ситуацій.

Читайте також: У Черкасах медиків та соцпрацівників у тролейбусах возитимуть безкоштовно

За словами Президента, нові виклики, що постають перед світом та Україною, вимагають змістовних організаційних перетворень у соціальній сфері.

«Переконаний, що завдяки вашій професійній і наполегливій праці система соціальної підтримки буде модернізована й розвинута відповідно до світових стандартів та викликів сьогодення, соціальні послуги та підтримка стануть доступними всім, хто потребує піклування й турботи», - наголосив Зеленський і побажав працівникам соцсфери міцного здоров'я, добробуту, злагоди та подальших звершень в ім'я України.

Як повідомлялося, День працівника соціальної сфери відзначається щороку у першу неділю листопада. Свято встановлено указом Президента від 13 квітня 1999 року.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-