Українець, який став найкращим курсантом у британській військовій академії, повернувся додому

Українець, який став найкращим курсантом у британській військовій академії, повернувся додому

Фото
Укрінформ
Український курсант Павло Лейсі, якого визнали кращим іноземним кадетом Королівської військової академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті, повернувся до свого навчального закладу - Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів).

Про це у Фейсбуці повідомив начальник академії генерал-лейтенант Павло Ткачук, передає Укрінформ.

"Сьогодні із задоволенням привітав і потиснув руку курсанту Національної академії сухопутних військ Павлу Лейсі, який днями був визнаний кращим іноземним кадетом Британської Королівської військової академії в Сандгерсті", - написав офіцер.

За словами Ткачука, за рік підготовки в елітному військовому навчальному закладі Павло Лейсі здобув багато нових знань та цікавого досвіду. Під час розмови з генералом курсант зауважив, що запорукою його успіху у Великій Британії стали знання, здобуті ним у Національній академії.

Українець, який став найкращим курсантом у британській військовій академії, повернувся додому / Фото: Павло Ткачук

Ткачук подякував Павлові за його старанність і наполегливість, за те, що гідно представив свій навчальний заклад, Збройні сили України та всю державу на такому високому міжнародному рівні.

Як повідомлялося, українець Павло Лейсі став найкращим іноземним студентом Королівської військової академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті та отримав особливу відзнаку - Міжнародний меч.

Павло - уродженець м. Шостка Сумської області, випускник Київського військового ліцею імені Івана Богуна 2018 року. Відбір кадетів на навчання в іноземному військовому закладі проходить по всій Україні, але у Велику Британію потрапляє лише один українець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-