CEO Moneyveo Андронікову нагородили орденом королеви Анни «Честь Вітчизни»

CEO Moneyveo Андронікову нагородили орденом королеви Анни «Честь Вітчизни»

PR
Укрінформ
CEO фінтех-компанії Moneyveo Альону Андронікову нагородили орденом королеви Анни «Честь Вітчизни» – за сумлінне служіння Україні, лідерські та бізнес-досягнення. 

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі фінтех-компанії.

"CEO фінтех-компанії Moneyveo Альону Андронікову нагородили Орденом королеви Анни “Честь Вітчизни” – за сумлінне служіння Україні, лідерські та бізнес-досягнення. Ця нагорода заснована на честь княгині київської та королеви Франції XI ст. Анни Ярославни до 1000-річчя від дня її народження", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ордени вручили у державній резиденції – малому Маріїнському палаці – відомим представницям ділової, медичної, культурної, наукової спільнот, які мають значний вплив на громадське життя України та за кордоном.

«Орден засновано на честь княгині Анни Ярославни – дочки великого князя київського Ярослава Мудрого. Ним відзначають видатних жінок сучасної України та вручають за заслуги у бізнесі, державній, виробничій, громадській, науковій, освітній, культурній, благодійній та інших сферах діяльності», – повідомили в Асамблеї ділових кіл програми “Лідери XXI століття”.

CEO Moneyveo Альона Андронікова висловила подяку за нагородження її високою відзнакою:

«Робота кожного з нас у своїй галузі множить потенціал та міцність усієї нашої країни. Своє завдання як лідера бачу не лише у досягненні високих показників ефективності бізнесу, а й у розвитку соціальної відповідальності компанії, у реалізації корисних, соціально значущих проєктів для суспільства, – наголосила Альона Андронікова. – Вчені, медики, фінансисти, творчі діячі – всі, хто сьогодні був відзначений нагородами, – викликають у мене величезну повагу за вражаючі результати та відданість своїй справі. І для мене велика честь бути серед них, оцінюю це як визнання моєї праці та праці моїх колег».

Зокрема, фінтех-компанія Moneyveo під керівництвом Альони Андронікової реалізувала низку важливих соціальних та благодійних проєктів, серед яких – підтримка українських військових у реабілітації, допомога онкохворим дітям, організація курсів та їхнє фінансування для студентів “Києво-Могилянської Академії”, освітні програми для фінансової грамотності населення тощо.

Альона Андронікова приділяє також значну увагу особистісному розвитку працівників. Так, у компанії Moneyveo відділ навчання та розвитку поступово трансформувався у Growth School, ідейним натхненником якого вона є. У рамках цієї академії освіти пані Андронікова розробила спеціальну програму про лідерство. Це аналог мініпрограми МВА з фокусом на розвиток лідерських навичок та стратегічного мислення.

На сьогоднішній день СЕО Moneyveo – успішний керівник, підприємець, визнаний експерт у сфері fintech, лідер різних міжнародних та національних бізнес-рейтингів. Альона стала однією з найкращих бізнесвумен країни в рейтингах “Жіноче лідерство” та “SHINE 2020 – найкращі ділові жінки України”.

У пресслужбі фінтех-компанії також додали, що журнал "DS News" назвав Андронікову однією з найуспішніших жінок у вітчизняному бізнесі. А організація UAFIC – однією з найвпливовіших жінок фінтеху. Альона також володар премії PaySpace Magazine Awards (потрапила в трійку найкращих експертів галузі fintech). У 2021 році СЕО Moneyveo – єдина з українок – увійшла до міжнародного спеціалізованого рейтингу «Топ-25 жінок-лідерів фінтех-сфери Європи 2021», що викликало інтерес до її особистості в американського видання CIO Views. У серпні цього року редакція журналу опублікувала інтерв'ю з Альоною, в якому висвітлила її особистий успіх у бізнесі та досягнення команди Moneyveo.

Як повідомлялося, орден королеви Анни “Честь Вітчизни” є частиною програми “Лідери XXI століття”, розробленої Асамблеєю ділових кіл, і належить до категорії найвищих громадських орденів України.

Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-