За три дні нового року кордон України перетнули понад 140 тисяч осіб - ДПСУ

За три дні нового року кордон України перетнули понад 140 тисяч осіб - ДПСУ

Укрінформ
Від початку 2022 року кордон України перетнули понад 141 тисяча осіб, відмовили у пропуску 97 іноземцям.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"З початку 2022 року прикордонники пропустили через державний кордон на в’їзд та виїзд усього понад 141 тис. осіб, а також 23,7 тис. транспортних засобів. Відмовлено у пропуску 97 іноземцям, з них 25 – громадяни РФ", - йдеться у повідомленні.

Прикордонні наряди затримали 10 осіб за незаконне перетинання та спробу незаконного перетинання державного кордону поза пунктами пропуску.

З використанням програмного забезпечення SafeBorder з початку 2022 року прикордонники перевірили понад 24 тис. COVID-сертифікатів, виявили 6 підроблених (3 – в ОКПП «Київ» та 3 в пунктах пропуску Південного регіонального управління).

У пунктах пропуску прикордонники вручили 24 правопорушникам копії постанов про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі.

Найбільше таких постанов вручено на кордоні з Молдовою – 17 (в пунктах пропуску «Кучурган», «Платонове», «Могилів-Подільський», «Виноградівка», «Табаки», «Старокозаче»), з Білоруссю – вручено 3 постанови (в пунктах пропуску «Нові Яриловичі» та «Виступовичі»), на кордоні з РФ (пункт пропуску «Бачівськ») – вручено 1 постанову, а на кордоні з Польщею в пункті пропуску «Ягодин» – теж 1 постанову. Ще двом порушникам постанови вручені в аеропортах «Бориспіль» та «Одеса».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-