Укрпошта до кінця березня знизила комісію за оплату комуналки у відділеннях

Укрпошта до кінця березня знизила комісію за оплату комуналки у відділеннях

Укрінформ
На період з 15 березня по 1 квітня 2022 року Укрпошта вдвічі знизила комісію за оплату комунальних послуг у відділеннях.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі Укрпошти, що є в розпорядженні агентства.

Раніше в Укрпошті діяла акція "Щасливі години", коли в першій половині дня діяли знижки на комісію на оплату комунальних послуг. Проте в компанії, щоб фінансово підтримати клієнтів в цей складний період, і дати всім, в кого є можливість, оплатити комунальні платежі, вирішено продовжити дію акції на повний день до кінця березня.

"Економіка країни має функціонувати на всіх рівнях. І допомогти в цьому може кожен з нас, сплативши комунальні, перерахувавши податки, замовивши товар чи послугу в підприємця. Окупант хоче бачити Україну, паралізовану страхом, тому ми все маємо зробити для того, щоб країна працювала і рухалася ще інтенсивніше, ніж до війни. Ми в Укрпошті сприяємо цьому, як можемо: відкриваємо відділення, відновлюємо послуги, надаємо свої відділення і транспорт для гуманітарних потреб тощо. Сьогодні ще одна ініціатива, направлена на укріплення економіки - до 1 квітня у відділеннях Укрпошти можна оплатити комунальні платежі зі знижкою 50% на комісію. Це обійдеться нам в кілька мільйонів, але таке рішення необхідне і правильне. Тому закликаю всіх скористатися послугою і вчасно оплатити платіжки за лютий", - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Станом на 15 березня в Укрпошті працює 4 799 відділень. Окрім цього на маршрути, де це безпечно, виїжджають пересувні відділення.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-