Укрпошта випускає нову марку, присвячену очищенню Чорного моря від російських кораблів

Укрпошта випускає нову марку, присвячену очищенню Чорного моря від російських кораблів

Фото
Укрінформ
АТ «Укрпошта» випускає нову марку «русскій воєнний флот – до дна!» із зображенням уражених ворожих кораблів. Сьогодні на сайті оператора відкрито передзамовлення.

Про це у Фейсбуці повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, передає Укрінформ.

«Друзі, ми довго готували цю марку Укрпошти і довго вагались вночі, чи випускати її сьогодні, враховуючи події в Одесі. Але вирішили, що саме сьогодні важливо оголосити про її вихід. Марки, яка оголошується в «чистий четвер» і присвячена очищенню нашого Чорного моря від окупантів – «русскій воєнний флот – до дна!». Звучить, як тост, і це правда», - написав Сміляський.

На марці зображені кораблі, що були знищенні або пошкоджені ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ.

Відсьогодні відкривається передзамовлення поштового набору, до складу якого входять аркуш «русскій воєнний флот – до дна!», конверт «Перший день», художній конверт формату С6 та 2 картки.

Читайте також: Укрпошта випустила марку «Міста Героїв. Охтирка»

«До марки ми ще випускаємо конверт «Морський бій» та листівки, в тому числі, присвячені нашому зерновому коридору, який був відкритий, завдяки перемозі на морі і який дуже важливий для Одеси та чорноморських портів», - додав Смілянський.

В обіг марка буде запущена 8 травня, в день пам'яті та перемоги над нацизмом. Де саме і з ким – очільник Укрпошти не уточнив з міркувань безпеки, але пообіцяв, що це буде «феєрично».

Читайте також: Укрпошта випустить марку «Зброя Перемоги. Made in Ukraine»

Як повідомлялося, найкращою маркою у 2023 році в Україні стала марка «Вічна пам’ять!», випущена до Дня пам’яті загиблих захисників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-