Ексглава НАБУ Ситник став заступник директора Агенції оборонних закупівель

Ексглава НАБУ Ситник став заступник директора Агенції оборонних закупівель

Укрінформ
Колишній голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник став заступником директора «Агенції оборонних закупівель» Міністерства оборони з питань безпеки.

Про це сама агенція повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Віднині він відповідає за внутрішню безпеку роботи агенції, перевірку контрагентів та контроль за належним виконанням державних контрактів, побудову ефективної співпраці з правоохоронними органами», - зазначили в установі.

Директорка Агенції оборонних закупівель Марина Безрукова назвала призначення Ситника на цю посаду важливим кроком у перезавантаженні агенції.

«Він з нуля побудував та забезпечував ефективну роботу Національного антикорупційного бюро, зробив вагомий внесок у розвиток НАЗК та має бездоганну репутацію. Ми дуже очікуємо на його роботу над побудовою процесів, що унеможливлять будь-які прояви корупції та забезпечать ефективні закупівлі та надійне постачання зброї для ЗСУ», — сказала вона.

Сам Ситник сказав, що роль цієї установи дуже важко переоцінити.

«Тривалий час вона буде однією з найважливіших інституцій для успішного завершення війни. Я вірю, що мій досвід допоможе посилити агенцію та мінімізувати можливі ризики в її роботі», — вважає він.

Читайте також: У НАЗК створили підрозділ для моніторингу способу життя спецслужбовців

Як повідомлялося, у 2015 році Ситник за результатами незалежного конкурсу був призначений на посаду директора НАБУ та обіймав цю посаду до 2022 року. Згодом працював як заступник директора НАЗК, де відповідав за взаємодію з правоохоронними органами, фінансовий контроль, проведення спецперевірок, запобігання конфлікту інтересів тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-