У Берліні відбулась акція «Росія вбиває наших дітей - Taurus зараз!»

У Берліні відбулась акція «Росія вбиває наших дітей - Taurus зараз!»

Фото
Укрінформ
Активісти та небайдужі громадяни зібралися ввечері 8 липня перед російським посольством у Берліні на екстрену акцію під гаслом «Росія вбиває наших дітей – Taurus зараз!».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вимагаємо від Німеччини негайної реакції. Так не може продовжуватися. Треба нарешті дати відсіч Росії, щоби вона припинила тероризувати мирне населення та вбивати наших дітей!», - звернулися до присутніх активісти ГО «Віче».

Учасники демонстрації вимагали від німецької влади ухвалити рішення про передачу Україні далекобійних ракет Taurus.

Акція в Берліні «Росія вбиває наших дітей - Taurus зараз!» / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Росія, наголошували спікери, показала своє справжнє ставлення до переговорів. Вона хоче лише одного – знищувати українців: дорослих, маленьких і ще ненароджених, лунало у виступах.

«Мирні переговори з терористами, які вбивають дітей на лікуванні, неможливі. Тільки збройна перемога України може принести мир. Україна повинна вміти захистити свій народ і дітей від Росії. Росія – загроза всім, Росія – держава-терорист», - скандували люди.

Активісти також підкреслювали, що ракети, які вбивають українців, мають деталі, вироблені в країнах ЄС.

Демонстрацію не змогли провести перед відомством канцлера або перед Бундестагом, адже на майданчику між цими будівлями організовано фан-зону ЄВРО-2024. Організатори дорікнули німцям на те, що дивитися футбол їм набагато цікавіше, ніж на страшні картини з Києва та інших українських міст.

Читайте також: Україна може бити німецькою зброєю по цілях у РФ, але про Taurus ще треба говорити - Шольц

Приводом для акції став масштабний обстріл військами РФ кількох міст України 8 липня. Одною з цілей стала дитяча лікарня «Охматдит» у Києві. Окрім столиці вибухи пролунали в Києві, Дніпрі, Покровську (Донецька область) і Кривому Розі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-