На Ютуб-каналі Укрінформу о 18:00 - прем'єра документального фільму «Кринки»

На Ютуб-каналі Укрінформу о 18:00 - прем'єра документального фільму «Кринки»

Анонс
Укрінформ
У четвер, 11 липня, на новому Ютуб-каналі Укрінформу відбудеться прем'єра документальної стрічки "Кринки".

Як передає Укрінформ, стрічку зняли подружжя фотокореспондентів Костянтин та Влада Ліберови в зоні бойових дій - на лівобережжі Херсонської області, захопленому в перший день повномасштабного вторгнення російської армії, у селі, від якого залишились лише назва і точка на мапі.

Початок показу фільму на Ютуб-каналі Укрінформу - 18:00.

"Цього фільму могло не бути, - заявила Влада Ліберова. - Проте, провівши зі 126-ю бригадою морпіхів місяць тяжких бойових буднів, ми зрозуміли, що світлин буде недостатньо, щоби передати весь героїзм і відобразити весь масштаб того, що відбувається. Так народився фільм "Кринки".

У фільмі - реальні свідчення бійців, які змогли вийти з пекла, історі героїзму простих людей, що мимоволі опинилися у нестерпних умовах, на повній видноті у ворога.

Читайте також: Укрінформ та фотографи Ліберови зняли документальний фільм «Кринки»

"Я переживала разом з воїнами кожен драматичний момент, - ділиться режисерка Ольга Дмитренко, - вибудувати структуру і охопити найважливіше з величезного обсягу відео було вкрай важко і хотілося видати буквально все".

Як повідомляв Укрінформ, у Києві в середу, 10 липня, відбувся закритий допрем’єрний показ стрічки "Кринки".

У Києві відбувся допрем’єрний показ документальної стрічки Костянтина та Влади Ліберових "Кринки" / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Серед гостей показу були військовослужбовці та військове керівництво 220-го батальйону 126-ї бригади ТРО, громадські і політичні діячі України. На заході Ліберови презентували фотовиставку зі світлин, відзнятих на півдні під час операцій на лівому березі Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-