Уряд розподілив майже ₴206 мільйонів субвенції на створення шкільних укриттів у шести областях

Уряд розподілив майже ₴206 мільйонів субвенції на створення шкільних укриттів у шести областях

Укрінформ
Кабінет міністрів розподілив майже 206 млн грн субвенції на створення шкільних укриттів у шести областях, зокрема 78 млн грн отримає Запорізька область.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає Укрінформ із посиланням на його Телеграм.

"Постійно підтримуємо регіон у вигляді цільових субвенцій. На облаштування укриттів у школах та лікарнях, на закупівлю шкільних автобусів, на профтехи та інші важливі потреби. На це регіон отримав уже більш ніж 706 млн грн. Сьогодні розподіляємо ще майже 206 млн грн субвенції на створення шкільних укриттів для шести областей. Зокрема, майже 78 млн грн для Запорізької області", - поінформував він.

Шмигаль підкреслив, що уряд постійно реагує на запити місцевої влади. За його словами, від Запоріжжя був запит на виділення коштів для ремонту доріг, якими рухається військова техніка, тож уряд виділив на це додаткові 350 млн грн.

Прем'єр-міністр зазначив, що "ухвалено відповідні рішення", які дозволять зробити комунальні підприємства водо- і теплопостачання отримувачами гуманітарної допомоги.

Читайте також: Уряд пропонує збільшити видатки бюджету більш як на ₴500 мільярдів

"Був запит на виділення коштів на відбудову багатоквартирного будинку — прийняли рішення про можливість використання на це коштів, які закладені в бюджет для підтримки регіональної політики. І будемо продовжувати цю практику для підтримки відбудови подібних об’єктів тут, у Запоріжжі", - додав Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Запорізькій області ознайомився із будівництвом фортифікаційних споруд та заслухав доповідь голови обласної військової адміністрації з цього питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-