Підозрюваний у вбивстві Фаріон пересилав собі речі для маскування із Дніпра у Львів - МВС

Підозрюваний у вбивстві Фаріон пересилав собі речі для маскування із Дніпра у Львів - МВС

Укрінформ
Фігурант справи щодо вбивства української громадської діячки Ірини Фаріон, за даними слідства, пересилав собі речі, у яких потім ходив у Львові, з Дніпра.

Про це під час брифінгу заявив голова Нацполіції Іван Вигівський, передає кореспондент Укрінформу.

"Ось ви бачите фрагмент, де після прибуття на залізничний вокзал у Львові він заходить на Нову пошту, де отримує посилку. Отримана квитанція - (йдеться про - ред.) перелік майна, яке він сам собі переслав з Дніпра. Він приїхав без тих речей, які потім одягнув", - заявив Вигівський, показуючи відповідні фото і відеоматеріали.

Читайте також: Перед вбивством Фаріон підозрюваний тричі приїжджав до Львова - Клименко

За словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, ці речі фігурант купував, починаючи з травня цього року - він замовляв їх у Дніпро з різних регіонів України.

Брифінг МВС про затримання підозрюваного у вбивстві Фаріон / Фото: Анастасія Смольєнко. Укрінформ

"Ми встановили запити - з його акаунту, з його телефона - на відповідні суб'єкти господарювання, які надавали і окуляри, і в принципі всі аксесуари, які він отримав на Новій пошті саме у Дніпрі", - поінформував міністр.

За даними слідства, потім цей чоловік відправив необхідний одяг поштою у Львів.

"Ми бачимо, серед іншого, його шорти. Ми також відслідкували ті шорти, у яких він був у Дніпрі, шорти, у яких він був у Львові, шорти, у яких він повернувся з Дніпра, і шорти, у яких він проводив розвідку. Це - різні шорти. І таких нюансів - сотні", - сказав Клименко.

Як повідомлялося, ввечері 19 липня у Львові невідомий стріляв у Ірину Фаріон - мовознавицю, громадську діячку, народного депутата VII скликання. Унаслідок поранень вона померла у лікарні. 25 липня стало відомо, що ймовірного вбивцю Фаріон затримали у Дніпрі. Ним виявився 18-річний хлопець. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко поінформував, що затриманий є жителем Дніпра. За його словами, фігурант готувався до вчинення цього злочину мінімум 2 місяці. Клименко заявив, що для того, щоб знайти чоловіка, якого обгрунтовано підозрюють у вбивстві української громадської діячки Ірини Фаріон, відповідні спеціалісти перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-