Після перевірки частину командирів 59-ї бригади притягнули до відповідальності

Після перевірки частину командирів 59-ї бригади притягнули до відповідальності

Укрінформ
Після перевірки 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка частину її командирів притягнули до відповідальності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Військова служба правопорядку у Збройних Силах України.

«Відповідно до рішення Головнокомандувача Збройних Сил України комплексною робочою групою здійснено службову перевірку в 59 окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, було проведено роботу з командирами підрозділів, особовим складом, здійснено перевірку прийнятих рішень та бойових розпоряджень командування бригади. Окрім того, досліджено питання організації виконання бойових завдань.

«Робоча група, що проводила перевірку, не виявила випадків видання злочинних наказів. Водночас, встановлено окремі факти управлінських рішень та чинники, які можуть негативно впливати на хід виконання бойових завдань військовою частиною», - зауважили у Військовій службі правопорядку.

Читайте також: Росіяни активізували штурмові дії на Оріхівському напрямку - військові

Повідомляється, що з метою недопущення такого в подальшому, керівництво ЗСУ ​прийняло «належні рішення» та вжило «низку заходів, спрямованих на попередження подібних випадків».

Крім того, окремих посадових осіб командування бригади притягнули до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, 15 липня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доручив перевірити ситуацію в 59-й окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка та з'ясувати обставини нещодавніх втрат серед особового складу бригади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-