Канал «Армія TV» презентував фільм «Етос» про Сили спецоперацій ЗСУ

Канал «Армія TV» презентував фільм «Етос» про Сили спецоперацій ЗСУ

Фото
Укрінформ
До Дня Сил спеціальних операцій ЗСУ, яке відзначається в Україні 29 липня, канал «Армія TV» презентував документальну стрічку «Етос» українського режисера Ангела Ангелова.

Перша серія фільму присвячена бійцям Третього окремого полку Спеціального призначення імені Святослава Хороброго. Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі «Армії TV».

«Один із головних героїв фільму - меч. Він уособлює хоробрість, силу та віру в перемогу. Це спадок, який залишили нам наші предки, вклавши в нього свою силу, знання та мудрість. У Третьому полку ССО є дві реліквії. Це прапор, який боєць виніс з Донецького аеропорту, і друга реліквія - копія меча Святослава Хороброго. Оригінал цього меча зараз у Софійському соборі, його знайшли кілька років тому на Запоріжжі», - розповів режисер.

Зазначається, що фільм режисера Ангела Ангелова досліджує внутрішню культуру у Силах спеціальних операцій. Бійці обмірковують мистецтво війни, джерело своєї мотивації, порушують питання гуманізму та філософії, розповідають про свій бойовий шлях та боротьбу проти ворога.

Це лише перша частина із циклу документальних фільмів, які присвячені найпотужнішим підрозділам ЗСУ. Незабаром розпочнуться зйомки наступної частини, додали в «Армії TV».

Читайте також: Зеленський: У роботі ССО завжди є результати, які зміцнюють Україну та послаблюють ворога

Сили спеціальних операцій - один із найбільш міфологізованих та таємничих родів військ у ЗСУ. Це - військова еліта держави, до складу якої входять найбільш мотивовані бійці. Їхні обличчя заборонено показувати у ЗМІ та соцмережах, їхні імена та прізвища – засекречені. Тому такий цикл документальних фільмів - шанс побачити й дізнатись про еліту ЗСУ більше.

Раніше повідомлялося, що у Києві 10 липня відбувся закритий допрем’єрний показ документальної стрічки “Кринки”, яку зняли подружжя фотокореспондентів Костянтин і Влада Ліберови спільно з Укрінформом.

Фото надані пресслужбою каналу «Армія TV»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-