Зеленський на Рівненщині відвідав госпіталь, де лікуються військовослужбовці

Зеленський на Рівненщині відвідав госпіталь, де лікуються військовослужбовці

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у Рівненській області відвідав госпіталь, де надають допомогу українським військовим.

Про це він розповів у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Тут, зараз у Рівненській області, я відвідав шпиталь, де допомагають нашим воїнам. Дякую кожному лікарю, кожній нашій медичній сестрі – усім, хто повертає до життя наших захисників", - сказав він.

За інформацією Офісу Президента, у цьому госпіталі проходять лікування та реабілітацію українські військовослужбовці та ветерани зі складними травмами спини. Ветеранам допомагають із реінтеграцією у цивільне життя. Зокрема, тут вони мають змогу навчатися в галузі ІТ у межах спільного проєкту Рівненської ОВА та громадської організації xWarriors Academy.

Президент поспілкувався із воїнами, подякував їм за службу та відзначив державними нагородами – орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та орденами "За мужність" ІІІ ступеня.

"Пишаємося вами, вашими побратимами, що ви не дали завоювати нашу державу. Дякую за збереження України", – сказав він.

Зеленський ознайомився з роботою госпіталю та оглянув зал ЛФК, басейн і кабінет роботизованої реабілітації. Йому також презентували проєкт будівництва лікувально-реабілітаційного корпусу для ветеранів війни та внутрішньо переміщених осіб, що дасть змогу збільшити потужності закладу.

Крім того, Президент зазначив, що сьогодні на Рівненщині також відбулося обласне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

"Вдячний усім очільникам громад, усім керівникам українських компаній, які стараються зберігати робочі місця для наших людей, створюють нові. Я дякую всім нашим людям у кожній громаді України, хто якісно робить свою справу, хто допомагає усій нашій державі захищатись і збільшувати можливості України", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський на Волині: Ситуація в енергетиці не буде простою

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський раніше на Волині відвідав текстильне підприємство, яке торік увійшло до п’ятірки найбільших платників податків до місцевого бюджету.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-