У системі МВС уже є 580 супровідників ветеранів - Клименко

У системі МВС уже є 580 супровідників ветеранів - Клименко

Укрінформ
У системі Міністерства внутрішніх справ наразі вже є 580 супровідників ветеранів.

Про це під час VII Щорічного міжнародного ветеранського форуму "Україна. Ветерани. єдність" заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає кореспондент Укрінформу.

"Щодо контактного центру з питань соцзахисту, то ми підготували 10 осіб, які там працюють. Ми вивели роботу нашого центру на такий рівень, де люди чітко знають відповіді на ті питання, які турбують наших ветеранів. І, звичайно, ми говоримо про соціальний супровід. Станом на сьогодні в нас у системі є 580 супровідників наших ветеранів", - зазначив він.

За його словами, цих супровідників також готували до цієї роботи, і вони пройшли відповідну практику.

"Коли наш військовий відкриває свій особистий кабінет ветерана, у нього одразу є інформація про його супровідника із номером телефону. Ця людина на постійній основі закріплена за нашим ветераном, де б він не був - у війську чи вже, наприклад, звільнений за станом здоров'я", - поінформував глава МВС.

Читайте також: Клименко на ветеранському форумі: Мало побудувати реабілітаційні центри - їх треба оснастити

Міністр заявив, що мова йде і про ті питання, які зараз цікавлять ветеранів: і про соціальні пільги, і про фінансові виплати, довідки, і обов'язково - про відновлення втрачених документів.

"Ми це робимо зараз достатньо швидко і намагаємося (цих осіб - ред.) працевлаштувати. Хотів би дати відповідь на питання, а чому не всі працевлаштовуються. А це - система отримання освіти, яку ми маємо дати кожному ветерану", - пояснив Клименко.

Як повідомлялося, станом на 21 серпня цього року на Миколаївщині коштом громад було працевлаштовано сім помічників ветерана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-