Канадська опозиція обіцяє Україні продовження військової допомоги

Канадська опозиція обіцяє Україні продовження військової допомоги

Укрінформ
Найбільша опозиційна Консервативна партія Канади обіцяє Україні продовження військової допомоги та забезпечення інших потреб для перемоги.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це в Оттаві заявив глава Консервативної партії Канади Пʼєр Полієв з нагоди Дня Незалежності України.

“Консервативна партія Канади пишається своєю чинною підтримкою народу України, так само як і у 2014-му, коли Росія незаконно анексувала Крим. Ми рішуче налаштовані забезпечити українців зброєю та ресурсами, необхідними їм для перемоги”, - сказав Полієв.

Він додав, що “від Карпатських гір до східних степів й від золотоверхого Києва до берегів Чорного моря Україна - це земля глибокої культури й неймовірної природної краси”. “Український народ відомий у світі за витривалість й незалежність, а також за шалену гордість за свою історію”, - зазначив політик.

Читайте також: Міністр міжнародного розвитку Канади відвідав поранених українських ветеранів

Полієв також звернув увагу на значний внесок українців у становлення Канади. “Від садиб у преріях до палат парламенту - українська громада відіграє важливу роль у нашій історії вже понад століття. Її важка праця й відданість допомогла збудувати наш спільний дім й продовжує зміцнювати звʼязки Канади із Україною”, - зауважив він.

Як відомо, у Канаді проживає найбільша українська громада у Західному світі, яка нараховує понад 1,4 млн осіб.

Фото:  Adrian Wyld /THE CANADIAN PRESS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-