Латвійська енергетична компанія передала Україні 93 автомобілі

Латвійська енергетична компанія передала Україні 93 автомобілі

Укрінформ
Латвійська державна компанія Latvenergo пожертвувала для підтримки українського суспільства 93 транспортні засоби вартістю понад 164 тисячі євро.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Delfi.

«У мирний час ці автомобілі після аукціону продовжили б свою службу в Латвії, але в нинішніх умовах вони набагато потрібніші Збройним силам України та громадянському суспільству», - зазначив адміністративний директор Latvenergo Арніс Кургс.

93 транспортні засоби призначені для постачання українським військовим підрозділам та евакуації поранених й інших державних структур. Мета пожертвування – допомогти українському суспільству впоратися з наслідками війни.

Більшість автомобілів – це повнопривідні моделі, пристосовані для складних фронтових умов, такі як Toyota Hilux та Ford Ranger, а також транспорт для перевезення пасажирів, наприклад VW Transporter. Усі машини знаходяться у технічно справному стані. Витрати на їх огляд, перереєстрацію та паливо для доставки в Україну покриє благодійний фонд Ziedot.lv.

Читайте також: Латвія зобов'язала вивезти з країни легкові машини, зареєстровані в Білорусі

Як повідомлялося, в понеділок ухвалили рішення, що Латвія безоплатно передасть Україні сотні одиниць комп'ютерної техніки, а також спеціалізованого одягу, біноклів та іншого екіпірування для.

Фото: F64

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-