До резерву держслужбовців на деокупованих територіях зголосилися понад 2,6 тисячі українців

До резерву держслужбовців на деокупованих територіях зголосилися понад 2,6 тисячі українців

Інфографіка
Укрінформ
Понад 2,6 тис. українців виявили бажання приєднатися до кадрового резерву держслужбовців на деокупованих територіях, 92% з них - вже зараховані.

Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій з посиланням на Національне агентство з питань державної служби, передає Укрінформ.

"Понад 2,6 тисячі українців виявили бажання приєднатися до кадрового резерву держслужбовців на ДОТ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з них майже 92% успішно зараховані до кадрового резерву. Більшість кандидатів віддають перевагу майбутній роботі в АР Крим, Севастополі, у Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях.

Серед запропонованих напрямів роботи найчастіше обирають: адміністративне керівництво, державний нагляд і контроль, адміністрування та надання публічних послуг.

Читайте також: Верещук презентувала законопроєкт з відновлення державної влади в Криму

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук за підсумками IV саміту "Кримської платформи" заявив, що боротьба за Крим завжди була, є і буде невіддільною складовою боротьби українців за відновлення суверенітету над усією міжнародно визнаною територією нашої держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-