ГУР МО закликає повідомляти у чатбот єВорог інформацію про російську артилерію

ГУР МО закликає повідомляти у чатбот єВорог інформацію про російську артилерію

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України закликає повідомляти у чатбот єВорог інформацію про російську артилерію, зокрема, про гармати Д-74 та гаубиці Д-30.

Як передає Укрінформ, про це ГУР МО повідомляє у Телеграмі.

«Артилерія знищує техніку, фортифікації та живу силу на великих відстанях. Російська арта, зокрема, обстрілює мирні населені пункти. Силам оборони потрібна інформація про гармати Д-74 та гаубиці Д-30, а також інші артилерійські системи», - ідеться у повідомленні.

Характерні риси такої техніки: довгий ствол, масивна конструкція, два колеса, під час стрільби або обслуговування поруч до 5 осіб, буксирується вантажними автомобілями.

«Артилерію найчастіше розміщують у лісосмугах, під час роботи видає характерний звук стрільби — «виходи» або «мінуси». Якщо ви або ваші рідні мешкаєте на тимчасово окупованих територіях і помітили схожу техніку — повідомляйте у чатбот єВорог», - закликали в ГУР МО.

Розвідники просять надсилати інформацію тільки тоді, коли впевнені у власній безпеці.

Читайте також: Відновили роботу офіційні чат-боти, що допомагають у боротьбі з агресією РФ

«Видаляйте кадри окупантів та листування з чатботом, чистить папку Видалене та кеш месенджера, а також не обговорюйте по телефону переміщення техніки росіян. Будьте уважні — переходьте в єВорог тільки з головного екрана в застосунку Дія або за посиланням: https://t.me/evorog_bot», - наголосили в ГУР МО.

Як повідомляв Укрінформ, за два з половиною роки роботи чатбота єВорог українці надіслали через нього понад 628 тисяч повідомлень про техніку та пересування ворога на тимчасово окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-