У Парижі під час Олімпіади відкриється Український дім «Volia Space»

У Парижі під час Олімпіади відкриється Український дім «Volia Space»

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України спільно з організацією BRAND UKRAINE та Projector готують запуск нової комунікаційної кампанії про волю, одним із перших її заходів буде відкриття Українського дому «Volia Space» у Парижі під час Літньої Олімпіади 2024.

Про це повідомляє Телеграм-канал МЗС України, передає Укрінформ.

Як зазначається, відкриття Українського дому «Volia Space» у Парижі відбудеться наприкінці липня та буде організоване Міністерством молоді та спорту та НОК України у співпраці з Офісом Президента.

Організатори наголошують, що воля є складовою українського способу життя, а сам феномен волі допоможе розповісти про прагнення українських спортсменів досягати та перемагати попри все.

Читайте також: Росія посилила кампанію дискредитації Олімпіади у Парижі - Microsoft

«Volia Space» стане головним культурним і медійним хабом України на Олімпійських іграх. Місцем, де перетинатимуться український спорт і культура, та центром підтримки нашої команди, гасло якої на цій Олімпіаді «The Will to Win», тобто воля до перемоги», - йдеться у дописі.

Зокрема, майбутні заходи кампанії включатимуть міжнародні партнерства в різних галузях, лекції в університетах по всьому світу, підготовку видання про волю, його презентацію на виставках.

Читайте також: Делегація НОК України взяла участь у генеральній асамблеї ЄОК

Як повідомляв Укрінформ, Українська громада Франції готується бойкотувати участь спортсменів з Росії та Білорусі під нейтральним прапором в Олімпійських іграх-2024 у Парижі, які відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-