Google готується до повного переходу з Play Movies & TV на Google TV

Google готується до повного переходу з Play Movies & TV на Google TV

Укрінформ
Компанія Google готується до повного переходу з Google Play Movies & TV на Google TV.

Про це повідомляє The Verge, передає Укрінформ. 

Зазначається, що цей процес почався з переведення користувачів Android та iOS на додаток Google TV. Додаток було видалено на пристроях Roku і більшості смарт-телевізорів. У жовтні компанія прибрала додаток Google Play Movies & TV з Android TV.

У нещодавно опублікованому документі підтримки Google детально описав, як користувачі зможуть дивитися шоу та фільми, придбані через Google Play Movies & TV, після його закриття назавжди в січні.

Починаючи з 17 січня, власники пристроїв на базі Android TV зможуть дивитися та орендувати контент через вкладку "Магазин" (Shop). Для кабельних і телевізійних приставок на Android TV перегляд і оренда будуть доступні через додаток YouTube. 

Застосунок Google Play Movies & TV на Android TV вже почав направляти користувачів на вкладку "Магазин". Проте раніше придбаний контент залишиться доступним для перегляду. Це відрізняє Google від рішення Sony, яке оголосило про видалення контенту Discovery, купленого користувачами, з їхніх бібліотек.

Читайте також: Google оприлюднив найпопулярніші пошукові запити у 2023 році

Google не єдиний, хто консолідує свої застосунки та платформи для розваг. Apple також представила оновлений застосунок TV, який дає змогу отримати доступ до Apple TV Plus, а також купити або орендувати шоу та фільми в одному застосунку.

Як повідомляв Укрінформ, Google впровадила нову експериментальну функцію Playables для передплатників YouTube Premium, яка дозволяє грати в ігри безпосередньо на платформі YouTube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-