Google напередодні виборів призупиняє публікацію політичної реклами в Південній Кореї

Google напередодні виборів призупиняє публікацію політичної реклами в Південній Кореї

Укрінформ
Компанія Google вирішила призупинити всю рекламу, пов’язану з політикою, у своїх службах у Південній Кореї напередодні парламентських виборів, що пройдуть у цій країні 10 квітня.

Про це повідомляє Yonhap, передає Укрінформ.

Компанія опублікувала оголошення про те, що не підтримуватиме політичну рекламу під час виборів у Південній Кореї і призупиняє її публікацію на всіх сервісах Google, включаючи YouTube, пошук Google і магазин Google Play.

Вважається, що це рішення прийнято, аби запобігти впливу на виборців напередодні голосування потенційно перебільшеної або упередженого змісту політичної реклами.

Google також планує розмістити на своїй домашній сторінці посилання, які спрямовуватимуть користувачів до достовірної інформації щодо методів голосування та засобів реєстрації виборців.

Читайте також: Google обмежить відповіді на запитання про вибори в чат-боті Gemini

Компанія продовжить надавати різноманітні інформаційні панелі через результати пошуку в YouTube, пов’язані з виборами, щоб підключити користувачів до надійних джерел для отримання додаткової інформації.

Як повідомляв Укрінформ, компанії Amazon, Microsoft та Google закриють доступ до своїх хмарних сервісів для користувачів на території Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-