П’ять літаків, три квартири й саморобне судно: ВАКС конфіскував активи колаборанта Балицького

П’ять літаків, три квартири й саморобне судно: ВАКС конфіскував активи колаборанта Балицького

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд застосував санкцію та стягнув у дохід держави активи так званого “голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ВАКС.

“Колегія суддів Вищого антикорупційного суду частково задовольнила адміністративний позов Міністерства юстиції України до колишнього народного депутата України, який очолив окупаційну адміністрацію Запорізької області, а також до його батька та сина, які співпрацюють із країною-агресором, та застосувала до них санкцію, передбачену пунктом 1-1 ч. 1 ст. 4 Закону України “Про санкції”, - ідеться у повідомленні.

В дохід держави стягнуто: три квартири, житловий будинок та дві земельні ділянки в Мелітополі, чотири легкових автомобілі, п’ять літаків, саморобне туристичне судно, кошти на банківських рахунках, та частки у дев’ятьох компаніях.

Читайте також: Балицький заборонив УГКЦ на окупованій частині Запорізької області

Апеляційна скарга на рішення ВАКС може бути подана учасником справи або його представником до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду протягом п’яти днів з дня проголошення рішення суду.

Читайте також: На Запоріжжі росіяни викрали людей, яким «шиють» намір отруїти супом гауляйтера Балицького

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство юстиції України подало позов до ВАКС про застосування санкцій до родини Балицького, які співпрацюють із російськими загарбниками.

Фото: slovoidilo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-