Акцію «Листи до вільного Криму» продовжили до кінця року

Акцію «Листи до вільного Криму» продовжили до кінця року

Укрінформ
Акцію «Листи до вільного Криму» продовжили до кінця цього року.

Про це повідомила представництво Президента України в АРК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У вас є можливість написати листа кримським політв’язням, яких незаконно утримує Росія, адже ми продовжуємо акцію «Листи до вільного Криму» до кінця цього року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лист – своєрідний інструмент підтримки тих, хто перебуває в російському полоні та спосіб відчути, що вони не забуті, ми про них пам’ятаємо та чекаємо додому.

Щоб долучитися до акції потрібно переглянути список політв’язнів та мапу з їхніми місцями утримання на сайті Представництва Президента України в АР Крим. Написати листа, у якому потрібно представитися та розказати трохи про себе і чому вирішили написати. Пишіть, що відбувається довкола вас і у світі, про фільми, книжки, подорожі, природу, роботу. Розкажіть емоційні чи смішні історії, поділіться враженнями.

Важливо, аби тюремна цензура пропустила листа, тож потрібно написати його російською мовою. Підпис адресата й адресанта краще зробити також російською мовою, але можна написати й мовою країни, з якої ви надсилаєте.

Організатори ініціативи - представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, PEN Ukraine, ZMINA. Центр прав людини, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: Ташева на відкритті виставки у Києві: Росія здійснює гібридну депортацію кримських татар

Раніше Укрінформ повідомляв, що в Україні запустили ініціативу з підтримки політв'язнів «Листи до вільного Криму».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-