Навколо Рубіжного та Сєвєродонецька горять ліси, загарбники не ліквідують наслідки

Навколо Рубіжного та Сєвєродонецька горять ліси, загарбники не ліквідують наслідки

Укрінформ
Навколо тимчасово захоплених росіянами Рубіжного та Сєвєродонецька Луганської області палають ліси.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація. 

"Окупаційна влада Рубіжного та Сєвєродонецька не вживає жодних заходів задля ліквідації наслідків лісових пожеж, що спалахнули навколо цих міст. Населені пункти охоплені димом. Пожежа розповсюджується і на ліси поблизу сусідньої з Рубіжним Кудряшівки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в ОДА, російські загарбники посилюють пропускний режим на захоплених у 2022 році територіях: "Додаткові блокпости встановлені на Білокуракинщині, Новопсковщині, Старобільщині. Ретельно перевіряють чоловіків і відправляють їх до військкоматів".

За словами начальника обласної військової державної адміністрації Артема Лисогора, росіяни знову обстріляли Невське та Новолюбівку.

"У цих двох деокупованих селах пролунали декілька вибухів внаслідок ударів з реактивних систем залпового вогню. Також противником відкривався вогонь із артилерії та мінометів. Снаряди поцілили по житлових масивах та логістиці. А ще обстріляні Стельмахівка, Куземівка, Макіївка", - повідомив Лисогор.

Читайте також: Навколо Станиці Луганської палають 110 гектарів лісів

Минулої доби ворог атакував поблизу М’ясожарівки, Андріївки, Білогорівки, у Серебрянському лісі.

По українських позиціях біля Сергіївки росіяни завдали удару з використанням шести некерованих ракет.

Як повідомляв Укрінформ, близько 20 ударів ножем завдав жительці тимчасово окупованого Луганська російський офіцер, побоюючись, що та розповість його дружині про їхній зв’язок. 

Росіянин викрав 23-річну жительку Луганська з кафе, привіз до солдатської лазні та завдав їй близько 20 ударів ножем по всьому тілу. Коли до лазні зайшли його підлеглі, старший лейтенант наказав їм добити жертву ударом у серце. Після цього військовослужбовці підірвали тіло дівчини трьома гранатами Ф-1, щоб її неможливо було впізнати.

Фото ілюстративне: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-