Прибирати стихійні звалища на ТОТ виводять бюджетників - ЦНС

Прибирати стихійні звалища на ТОТ виводять бюджетників - ЦНС

Укрінформ
Проблему антисанітарії на тимчасово загарбаній Луганщині окупаційна влада вирішує за рахунок представників бюджетних установ.

Про це повідомив Центр нацспротиву, передає Укрінформ.

«Працівники окупаційних адміністрацій, соціального захисту, вчителі, викладачі, студенти та представники інших бюджетних структур змушені прибирати вулиці «молодих республік». І це не тільки в час традиційних травневих суботників. Цими вихідними окупаційна влада вивела на вулиці міст тимчасово окупованої Луганщини щонайменше 54 тисячі бюджетників, аби прибрати стихійні звалища», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зараз окуповані міста потерпають від несанкціонованих смітників практично на кожній вулиці. Через катастрофічний брак двірників та працівників житлово-комунального господарства тут нікому прибирати. Адже за рахунок цих людей окупанти «вирішують» проблему мобілізації до армії РФ. Двірники, кочегари, водії одні з перших були призвані до лав терористичного кремлівського війська.

Читайте також: У захопленому Рубіжному немає жодного педіатра

«Щоб запобігти неминучій екологічній катастрофі, до якої призведуть дії ворога та колаборантів на ТОТ, закликаємо повідомляти інформацію про розташування ворожих позицій, їх техніки та складів зброї», - радить ЦНС.

Як повідомляв Укрінформ, брак водіїв спричинив колапс на маршрутах громадського транспорту в окупованому Донецьку.

Фото із сайту sprotyv.mod.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-