Загарбники проводять на Луганщині облави на чоловіків - хочуть мобілізувати до армії РФ

Загарбники проводять на Луганщині облави на чоловіків - хочуть мобілізувати до армії РФ

Укрінформ
На тимчасово захоплених росіянами територіях Луганської області військкомати поновили облави на чоловіків призовного віку для мобілізації до армії РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Луганська обласна військова адміністрація.

За інформацією ОВА, на тимчасово захопленій частині Херсонської області росіяни шукали бажаючих вступити на навчання до Луганської академії Слідчого комітету РФ. Для цього влаштували комплекс перевірочних заходів, психодіагностичне тестування, перевіряли здібності й мотивацію. Вмотивованих виявилося небагато – рекомендації отримали лише семеро осіб.

Крім того, на Луганщині загарбники поновили облави на чоловіків. Зокрема відкрите полювання військкомати РФ проводять у Луганську, Первомайську, Брянці, Кадіївці. Саме у цих містах населення найбільше скаржиться на свавілля росіян.

За словами начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора, «учора окупанти активно застосовували авіацію. Чотирма керованими авіаційними бомбами вони вдарили по Невському, ще шістьма – по Білогорівці. Крім того, Невське загарбники обстріляли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Також є влучання у Стельмахівці, Куземівці та Макіївці. Штурмував ворог поблизу Невського, Греківки та у Серебрянському лісі».

На Куп’янському напрямку загарбники за добу втратили 134 осіб пораненими та вбитими, пошкоджені чотири гармати і чотири автомобілі.

Читайте також: Загарбники били КАБами по Новоєгорівці на Луганщині

На Лиманському напрямку вбиті та поранені 69 військових РФ, ще декілька загарбників здалися в полон.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених територіях Луганщини вигоріли 7000 гектарів лісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-