Ташева обговорила з Razom Advocacy посилення співпраці щодо адвокації теми Криму

Ташева обговорила з Razom Advocacy посилення співпраці щодо адвокації теми Криму

Укрінформ
Постійна представниця Президента в АР Крим Таміла Ташева та керівниця служби забезпечення діяльності Кримської платформи Марія Томак провели зустріч із командою адвокаційної організації Razom Advocacy.

Про це у Фейсбуці повідомляє Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, передає Укрінформ.

Зазначається, що зустріч була присвячена обговоренню питань потенційної співпраці, а також підсиленню адвокації теми Криму та інших окупованих територій на міжнародній арені, зокрема в Сполучених Штатах Америки.

Ташева зосередила увагу на тому, що представництво вже здійснює адвокаційну діяльність на міжнародних майданчиках, зокрема через заходи та ініціативи на базі Офісу Кримської платформи та у співпраці з громадськими організаціями. Однак було наголошено на необхідності посилити ці зусилля та продовжувати долати російські імперські наративи, які активно просуває РФ в інших країнах.

У межах зустрічі команда представництва також розповіла про можливі інструменти посилення співпраці в освітній сфері.

Читайте також: РФ намагається показати, що на півострові немає кримських татар, і забороняє публічні заходи - Ташева

Команда Razom Advocacy зі свого боку поділилася власним досвідом та ідеями з вже проведених адвокаційних кампаній за кордоном. Зокрема вони наголосили на своїй підтримці вже проведених ініціатив, у тому числі цьогорічних заходів до 80 роковин депортації.

Раніше Укрінформ повідомляв, що постійна представниця Президента в АРК Таміла Ташева розповіла конгресменам США, як Україна готується до деокупації Криму.

Фото: Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-