У Криму не може бути жодних «пляжів» і «туристичних зон» - Подоляк про вибухи у Севастополі

У Криму не може бути жодних «пляжів» і «туристичних зон» - Подоляк про вибухи у Севастополі

Укрінформ
У тимчасово окупованому росіянами Криму не має й не може бути жодних "пляжів", "туристичних зон" та інших фіктивних ознак “мирного життя”.

Про це у Телеграмі заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, коментуючи вибухи у тимчасово окупованому Севастополі, передає Укрінформ.

Подоляк зауважив, що “Крим – це безумовно окупована Росією чужа територія, де йдуть бойові дії, триває повномасштабна війна. Та сама війна, яку розв'язала Росія виключно з геноцидною й загарбницькою метою”.

“Крим – це також великий військовий табір і склад, із сотнями прямих військових цілей, який росіяни цинічно намагаються маскувати й закривати власними цивільними. Які, зі свого боку, є… цивільними окупантами”, - підкреслив радник керівника ОП.

Читайте також: ISW - про удари по Севастополю: Росія спеціально розміщує військові об’єкти біля цивільних у Криму

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 23 червня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи.

Російські військові стверджують, що по Севастополю була випущена ракета американського виробництва ATACMS із касетним боєзарядом. Внаслідок впливу ППО, як зазначає Міноборони РФ, ракета збилася з курсу, а її уламки впали, зокрема на пляжі, внаслідок чого, за даними російської сторони, загинули четверо людей, у тому числі двоє дітей, ще понад 150 людей поранені.

Речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук, коментуючи вибухи в Севастополі, заявив, що Україна не завдає вогневого ураження по цивільних об'єктах, а росіяни нехтують безпекою мирного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-