У ВМС України закликали російських туристів їхати геть із Криму

У ВМС України закликали російських туристів їхати геть із Криму

Укрінформ
Речник Військово-морських сил України капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук закликав російських туристів залишити Крим та відзначив, що на півострові багато військових об’єктів, які Сили оборони будуть знищувати.

Як передає Укрінформ, про це він заявив ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Вчора достатньо було порожньо на пляжах, незважаючи на вихідний. Але після кожного чергового перекриття мосту можна спостерігати чергу саме з легковиків на в’їзд (до Криму – ред.). Тому можна сказати, що по-перше: не до всіх дійшло. По-друге: слід зазначити, що виживає ця галузь у Криму досить часто за рахунок бюджетників, яким ці подорожі просто купує їхнє підприємство або бюджет. Тому вони наповнюють туристами Крим таким адміністративно-командним способом», – зазначив Плетенчук.

Читайте також: У Севастополі загарбники встановили ЗРК над пляжем - партизани

Він закликав російських туристів залишити півострів, адже там багато військових об’єктів, яким «ніхто не дасть спокою».

«Порада лише одна – залиште нашу територію. Це по-перше. І по-друге: ми попереджаємо, що в Криму багато військових об’єктів і відповідно ніхто в спокої, поки вони там є, не залишить, тому робіть висновки і ухвалюйте рішення, які допоможуть вам зберегти життя і здоров’я», - закликав речник.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 23 червня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи.

Російські військові стверджують, що по Севастополю була випущена ракета американського виробництва ATACMS із касетним боєзарядом. Внаслідок впливу ППО, як зазначає Міноборони РФ, ракета збилася з курсу, а її уламки впали, зокрема на пляжі, внаслідок чого, за даними російської сторони, загинули четверо людей, у тому числі двоє дітей, ще понад 150 людей поранені.

Речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук, коментуючи вибухи в Севастополі, заявив, що Україна не завдає вогневого ураження по цивільних об'єктах, а росіяни нехтують безпекою мирного населення.

Фото: Суспільне. Одеса

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-