На ТОТ священники Росгвардії агітують дітей служити в армії РФ - Центр нацспротиву

На ТОТ священники Росгвардії агітують дітей служити в армії РФ - Центр нацспротиву

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Запорізької області російські священники, які також є військовослужбовцями Росгвардії, закликають місцевих дітей вступати до лав армії РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

"У Мелітополі священики російської церкви, які є військовослужбовцями Росгвардії, закликають дітей до вступу в ряди армії Росії. А поки ще дітки підростають, вчать їх вбивати усіх, хто протистоїть окупації України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупанти проводять "військово-патріотичні" навчання для юнармійців та добровільної молодіжної дружини Мелітополя. Це передбачає набуття навичок поводження із вогнепальною зброєю, тактичну медицину, політінформацію.

Читайте також: Росіяни збирають біометричні дані про жителів ТОТ для виплати зарплат чи пенсій

За інформацією ЦНС, такі заходи "ефесбешників у рясах" стали системними. Наголошується, що російські священники "чітко працюють за кремлівськими методичками і не соромляться використовувати духовні цінності для переконань стати мʼясом для путінської армії вбивць та ґвалтівників".

Як повідомлялося, російські загарбники на тимчасово окупованих територіях залучають дітей для виготовлення сухих борщів та інших продуктів тривалого зберігання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-