Попит росіян на поїздки у Крим упав на 25-30% - представництво Президента в АРК

Попит росіян на поїздки у Крим упав на 25-30% - представництво Президента в АРК

Укрінформ
Попит росіян на поїздки до тимчасово окупованого Криму після влучань унаслідок роботи російської ППО упав на 25-30%.

Про це повідомляє представництво Президента в АРК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Після влучань внаслідок роботи російського ППО спостерігається спад бронювань на Севастопольському напрямку, загальний попит на поїздки в Крим упав на 25-30%. Однак більшість туристів лише змінюють броні з Севастополя на Ялту, Алушту, Гаспру та Судак, оскільки вважають, що там безпечніше", - йдеться у повідомленні.

У представництві зазначили також, що окупанти похвалилися , що 2 мільйони туристів відвідали Крим за перше півріччя 2024 року. "В умовах військових дій РФ повинна була знизити інтенсивність туристичного потоку до Криму. Натомість окупанти “поінформували” людей, що туристам нічого не загрожує, а ситуація на півострові є "досить безпечною". Подібні дії окупаційної адміністрації свідчать про приховування факту війни та є злочином проти людяності", - заявили в представництві Президента в АРК.

Читайте також: Для знищення Кримського мосту застосують комплексний підхід - Братчук

Як повідомлялося, речник Військово-Морських сил України капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук закликав російських туристів залишити Крим. За його словами, на півострові багато військових об’єктів, які Сили оборони будуть знищувати.

Увечері 23 червня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Російські військові стверджують, що по Севастополю була випущена ракета американського виробництва ATACMS із касетним боєзарядом. Внаслідок впливу ППО, як зазначає Міноборони РФ, ракета збилася з курсу, а її уламки впали, зокрема на пляжі, внаслідок чого, за даними російської сторони, загинули четверо людей, у тому числі двоє дітей, ще понад 150 людей поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-