Кремль підготував лекції для дітей із ТОТ України про героїзацію загарбників - Центр нацспротиву

Кремль підготував лекції для дітей із ТОТ України про героїзацію загарбників - Центр нацспротиву

Укрінформ
Кремлівська влада підготувала лекції для дітей із тимчасово захоплених територій України, у яких виправдовує війну та героїзує російських військових.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

На тимчасово захоплених територіях російська влада продовжує героїзувати злочинців, мародерів, ґвалтівників та всіх інших, кого пропагандисти називають “ветерани”.

“Фонд “Захисники вітчизни”, який чомусь діє на території інших країн, проводить лекції “ветеранів СВО” для дітей у захоплених школах з метою пропаганди загарбницької війни Кремля та антилюдської ідеології”, - ідеться у повідомленні.

Як підкреслили у Центрі нацспротиву, у росіян є складнощі з лекторами, адже знайти “ветерана СВО”, який вміє писати та читати, а тим більше складати план лекції – важке завдання. Тому кремлівська влада навіть публікує оголошення, в яких шукають охочих підготувати лекції для українських дітей.

Читайте також: РФ використовує дітей з окупованих територій Харківщини для своєї пропаганди - Центр нацспротиву

Центр нацспротиву закликає повідомляти про організаторів лекцій, щоб вони не змогли уникнути відповідальності за злочини проти українського народу. Анонімність звернень гарантована, повідомити можна за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, студентів-українців із тимчасово захоплених територій змушують працювати в Росії.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-