У Криму вночі лунали вибухи - соцмережі

У Криму вночі лунали вибухи - соцмережі

Фото
Укрінформ
Уночі в районі Мирного та Новоозерного, а також поблизу Козацької бухти у Севастополі в тимчасово окупованому Криму було чути вибухи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Крим.Реалії.

"Кримські Телеграм-канали повідомляли про вибухи в районі Мирного та Новоозерного, а також біля Козацької бухти у Севастополі", - йдеться у дописі.

Також підписники Телеграм-каналу "Кримський вітер" повідомляють, що в Новоозерному цієї ночі було чути вибухи і пропало світло. І пишуть, що в селищі повилітало скло у вікнах.

Телеграм-канал також публікує фото із Мирного, де видно заграву від вибуху.

"Особливо голосно було у Мирному та Новоозерному, але це вже не Чорноморський район, де нібито навчання, а Євпаторія", - йдеться у дописі.

Також повідомляється про вибухи та стрілянину в районі Козачої бухти в тимчасово окупованому Севастополі.

Міністерство оборони РФ повідомило про начебто масовану атаку безпілотників на тимчасово окупований Крим і що над півостровом було нібито знищено та перехоплено 33 дрони та декілька безекіпажних катерів. Однак ці дані не підтверджені.

Читайте також: «Запам'ятайте цей день»: Плетенчук повідомив, що з Криму йде останній сторожовий корабель РФ

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Севастополі партизани виявили секретний центр підготовки російських загарбників. Центр знаходиться у так званій «школі водолазів».

Перше фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-