У Донецьку люди перекрили дорогу через відсутність води - журналіст

У Донецьку люди перекрили дорогу через відсутність води - журналіст

Відео
Укрінформ
В окупованому російською армією з 2014 року місті Донецьк люди вийшли на вулицю і перекрили дорогу через відсутність води та нестерпні умови життя.

Як передає Укрінформ, про це на своєму Телеграм-каналі повідомив український блогер та журналіст Денис Казанський та опублікував відповідне відео з міста.

«У Донецьку бунт. Люди вийшли на вулицю і перекрили дорогу через нестерпні умови життя і відсутність води. Щось не дуже добре живеться з Росіюшкою...», - написав під відео Казанський.

На своєму Ютуб-каналі він також розмістив відео бунту місцевих мешканців з Донецька та прокоментував цю подію.

«Жителі Кіровського району вийшли і перекрили вулицю, яка з'єднує цю вулицю з центром. На такий крок люди пішли через нестерпні умови життя. За їхніми словами, у цьому районі практично повністю відсутнє водопостачання. У деяких селищах, на деяких вулицях води немає вже 2,5 року, відтоді як Путін почав свою Спеціальну військову операцію з порятунку Донбасу», - заявив Казанський.

Читайте також: Війська РФ за добу понад 2800 разів обстріляли Донеччину, поранені троє цивільних

Як повідомлялося, з 2014 року російські загарбники окупували Донецьк і частину Донецької області та створили там терористичне утворення «Донецьку народну республіку». Ця територія с тих пір перебуває під постійним впливом російської злочинної пропаганди, яка розповідає про «освобаждєніє» Донбасу від України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-