Школам в окупації нав’яжуть літературу, яка прославляє загарбницькі війни Росії - ЦНС

Школам в окупації нав’яжуть літературу, яка прославляє загарбницькі війни Росії - ЦНС

Укрінформ
Московські пропагандисти підготували перелік пропагандистської літератури, яку зобов’яжуть вивчати в школах на тимчасово окупованих територіях України.

Про це в Телеграмі повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Ворог продовжує свою жорстку кампанію по промивання мізків українських дітей. Для цього склав список фронтової поезії, розповідей військових і нарисів про «героєв руской вєсни», які мають «зберегти пам’ять» про війну проти України. Цей перелік стане обов’язковим для шкіл, бібліотек і культурних центрів тимчасово окупованої території України», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, каталог рекомендованої літератури в міносвіти РФ надали центр «Традіція» кремлівського пропагандиста Прилєпіна і фонд «Защітнікі отєчєства». Загалом у списку зазначено 15 книг із серії «КПД», яку редагує сам Прилєпін.

Крім цього, автори списку літератури рекомендували поширювати картини і скульптури, пов’язані з війною в Україні, зокрема погруддя військових злочинців.

Читайте також: Росіяни примусово «денацифіковуватимуть» українських дітей - ЦНС

«Ніхто не уникне відповідальності за співпрацю з ворогом та промивання мізків українських дітей російською людиноненависницькою пропагандою», - нагадує колаборантам Центр національного спротиву.

Як повідомляв Укрінформ, Кремль підготував лекції для дітей із ТОТ України про героїзацію загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-