У Лисичанську призупиняють рух автобусів - не вистачає пального

У Лисичанську призупиняють рух автобусів - не вистачає пального

Укрінформ
З 1 серпня в тимчасово захопленому Лисичанську на Луганщині загарбники призупиняють рух автобусів через брак пального, але дізнатись про це містяни можуть тільки з оголошень на стовпах.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У Лисичанську поплічники «руського миру» не розуміють, як у Росії може статися дефіцит пального. А він є, і економити вирішили на так званій «ЛНР». Інтернет в населеному пункті відсутній, як і місцеве телебачення, тому єдиний варіант повідомити населенню – надрукувати оголошення. Тож, хто знайде і прочитає – дізнається, що через відсутність пально-мастильних матеріалів із 1 серпня у Лисичанську вирішено призупинити обслуговування автобусних маршрутів», - написав Лисогор.

За його словами, не набагато кращі справи у містах на півдні Луганської області, окупованих 10 років тому. В Сорокиному, Суходольську та Молодогвардійську централізовано подають воду лише декілька годин на добу.

Читайте також: Тимчасово окупована Луганщина потерпає від погіршення водопостачання - Лисогор

Підвезення технічної води, яке інколи організовували, влітку відсутнє. Обсягу води, що дають, не вистачає на звичайні побутові потреби. Вихід – купувати за гроші у магазині. Абонплата при цьому не скасовується і не меншає.

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ 130 разів ударила по Невському та Макіївці Луганської області.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-