Російська пропаганда створює ілюзію «процвітання» на ТОТ - ЦПД

Російська пропаганда створює ілюзію «процвітання» на ТОТ - ЦПД

Укрінформ
Російські пропагандисти активно поширюють повідомлення про відкриття відбудованого залізничного вокзалу в тимчасово окупованому Маріуполі та соціальних об’єктів у Сєвєродонецьку, хоча руйнувань містам завдали саме російські бомбардування.

Про це йдеться у повідомленні Центру протидії дезінформації у Телеграмі, передає Укрінформ.

Просуваючи наратив про «щасливу окупацію», пропаганда ворога намагається здобути лояльність місцевого населення та переконати, що РФ дбає про ТОТ і має довготривалі плани з їх розвитку. При цьому ігнорується факт, що руйнувань містам завдали саме російські бомбардування, наголошують у Центрі.

Читайте також: Україна звернулася до ЮНЕСКО щодо захисту Херсонесу Таврійського

"Насправді Маріуполь та Сєвєродонецьк, які до окупації були розвиненими промисловими центрами з активним соціальним і культурним життям, сьогодні перебувають у стані гуманітарної кризи. І жодна «російська відбудова» не здатна повернути той рівень добробуту, який мали міста сходу України до повномасштабного вторгнення РФ", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, у РФ відроджують радянські практики пропаганди війни через мистецтво, щоб змінити ставлення населення РФ до так званої “спеціальної воєнної операції”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-