На Керченському мосту встановили контейнери для огляду транспорту

На Керченському мосту встановили контейнери для огляду транспорту

Укрінформ
На Керченському мосту окупанти встановили контейнери для огляду транспорту.

Про це повідомляє "Крим Реалії" з посиланням на главу Мінтрансу РФ Романа Старовойта, передає Укрінформ.

"Глава Мінтрансу РФ Роман Старовойт заявив, що безпека Керченського (Кримського мосту, який з'єднує російську територію з анексованим Кримом) залишається ключовим пріоритетом. Для цього там використовуються оглядові модулі контейнерного типу", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що легковик при перетині Кримського мосту оглядають шість хвилин, автобуси – до 15 хвилин.

Раніше радник мера Маріуполя Петро Андрющенко пояснив, що російська влада посилила правила проїзду Керченським мостом. За його словами, приблизно за 10 км від мосту починає працювати РЕБ, збиваючи GPS. Крім того, автомобілям потрібно пройти перевірку як при перетині кордону, є два варіанти: сканер та ручна перевірка.

Керченський міст забезпечує основний трафік до окупованого Криму з російської території. В умовах повномасштабного вторгнення РФ в Україну цивільне авіасполучення у цьому напрямку закрито. Тому на міст лягло подвійне навантаження. Традиційно воно зростає у весняні та літні місяці.

Читайте також: На Керченському мосту почали будувати нові бонові загородження - соцмережі

Раніше Укрінформ повідомляв, що очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов не виключив можливість знищення Керченського мосту найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-