Учасники фестивалю в Києві написали ще 59 листів кримським політв’язням

Учасники фестивалю в Києві написали ще 59 листів кримським політв’язням

Укрінформ
У межах фестивалю «Поділ незламний» учасники написали 59 листів кримським політв’язням, підтримуючи інформаційну кампанію «Листи до вільного Криму».

Про це інформує Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій в Телеграмі, передає Укрінформ.

«За день учасники фестивалю у Києві написали 59 листів кримським політв’язням. Стенд на підтримку акції «Листи до вільного Криму» працював у кримській зоні фестивалю «Поділ незламний», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що акція покликана нагадати суспільству про незаконно ув’язнених громадян із проукраїнською позицією на тимчасово окупованому Кримському півострові. У її межах кожен охочий міг висловити слова підтримки кримським політв’язням.

У відомстві нагадують, що кампанія «Листи до вільного Криму» триватиме до кінця 2024 року. Надсилати листи можна на поштову адресу (за кошти відправника): Центр інформації про права людини, а/с В-539, м. Київ, 01001. Також - на електронну пошту: Free.CrimeaUA@gmail.com.

Читайте також: Ташева: Військові адміністрації у Криму - це перехідний етап до цивільних адміністрацій

Організували ініціативу Мінреінтеграції, Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Український ПЕН, Центр прав людини ZMINA.

Як повідомляв Укрінформ, станом на червень у межах інформаційної кампанії «Листи до вільного Криму» українці написали понад 650 листів кримським політв’язням.

Фото: Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-