У Севастополі почав зникати бензин на АЗС після знищення порома в порту «Кавказ» - ЗМІ

У Севастополі почав зникати бензин на АЗС після знищення порома в порту «Кавказ» - ЗМІ

Укрінформ
У тимчасово окупованому Севастополі проблеми з пальним після знищення залізничного порома в порту "Кавказ".

Про це повідомляє Телеграм-канал "Крымский ветер", передає Укрінформ.

"Про проблеми з пальним у Севастополі повідомляють підписники. Минуло лише пів доби після знищення залізничного порома в порту "Кавказ", а 95-го бензину на АЗС міста немає, при цьому 95-й "Ультра" за ніч подорожчав на 1,5 рублів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за повідомленнями російської влади, у тимчасово окупованому Криму нібито є запаси пального на 3-4 місяці. "Але є нюанс: йдеться, швидше за все, про пальне для російських військових та для жнив...", – додали у Телеграм-каналі.

Читайте також: Плетенчук підтвердив знищення російського залізничного порому у порту «Кавказ»

Повідомляється, що порт "Кавказ" закрили на невизначений час, тому що треба прибирати затонулий пором і упорядковувати інфраструктуру, яка теж постраждала від вогню та вибухів.

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня Росія заявила про атаку на пором "Конро Трейдер", який перебував у порту "Кавказ" у Краснодарському краї на косі Чушка. На ньому було 30 паливних цистерн.

Пізніше речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук підтвердив знищення російського залізничного порому "Конро Трейдер" в порту "Кавказ" у Краснодарському краї Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-