Відвідувачі фотовиставки у Львові написали 33 листи кримським політв'язням

Відвідувачі фотовиставки у Львові написали 33 листи кримським політв'язням

Укрінформ
Відвідувачі фотовиставки «Крим очима громадянських журналістів: 10 років у неволі», що проходила у Львові, написали 33 листи кримським політв’язням.

Про це інформує в Телеграмі пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, передає Укрінформ.

«Відвідувачі фотовиставки у Львові за день написали 33 листи кримським політв’язням. Інформаційний намет на підтримку акції «Листи до вільного Криму» працював у Львові під час фотовиставки «Крим очима громадянських журналістів: 10 років у неволі». Організатори пропонували її відвідувачам обрати поштову листівку з краєвидами півострова і звернутися зі словами підтримки до політв’язнів», - зазначають у відомстві.

В Мінреінтеграції нагадують, що раніше фотовиставка проходила в Одесі та Івано-Франківську. Кампанія «Листи до вільного Криму» покликана підтримати політв’язнів і вкотре нагадати суспільству про українських бранців Кремля. Вона триватиме в Україні та за її межами до кінця року.

Читайте також: «Суд» РФ продовжив арешт фігурантам «справи кримських мусульман» із Джанкоя

Надсилати листи можна на поштову адресу (за кошти відправника): Центр інформації про права людини, а/с В-539, м. Київ, 01001. Також - на електронну пошту: Free.CrimeaUA@gmail.com.

Організували ініціативу Мінреінтеграції, Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Український ПЕН, Центр прав людини ZMINA

Як повідомляв Укрінформ, у межах фестивалю «Поділ незламний» учасники написали 59 листів кримським політв’язням, підтримуючи інформаційну кампанію «Листи до вільного Криму».

Фото: Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-