У Криму й далі зростають ціни на пальне - ЗМІ

У Криму й далі зростають ціни на пальне - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму й далі зростають ціни на пальне. Зокрема, у Севастополі вартість літра бензину сягає 70 російських рублів.

Про це повідомляє "Крим.Реалії", передає Укрінформ.

"Так, у мережі AtanService ціна на літр бензину марки А-95 становить майже 67 рублів, А-95 преміум – 69.99 рублів. Літр А-92 коштує 56.97 рублів, а дизпалива - 70.59 рублів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 3 серпня бензин марки А-95 коштував менше ніж 64 рублі за літр. У середині серпня повідомлялося, що у Криму на багатьох автозаправках немає популярної марки бензину А-95. При цьому ціни на цю марку пального зросли на три рублі за літр.

7 серпня російська влада Криму повідомляла, що постачання бензину до Криму затрималося через погану погоду і перебої в роботі Керченської переправи.

За інформацією кримського відділення міжнародного руху за деокупацію Криму #LiberateCrimea, ситуація з паливом у Криму має тенденцію до погіршення.

Читайте також: У Криму сталася наймасштабніша за 17 років пожежа

«У Криму ситуація з пальним змінюється у гірший для кримчан бік – ціни зростають, якість погіршується, все частіше на автозаправках просто немає популярної марки А-95. Виходить, що «країна-бензоколонка» не може забезпечувати бензином Крим. Усе це – результати ефективної роботи ударів ЗСУ по підприємствах паливної промисловості РФ», – прокоментували ситуацію "Крим.Реалії" у кримському відділенні #LiberateCrimea.

Раніше Укрінформ повідомляв, що у тимчасово окупованому Криму загострюється дефіцит пального, на багатьох автозаправках немає бензину А-95.

Фото: krymr.org(RFE/RL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-