Окупанти обіцяють землю у Криму російським військовим з РФ

Окупанти обіцяють землю у Криму російським військовим з РФ

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму росіяни розширили список військових із РФ, які претендують на земельну ділянку.

Про це повідомляє "Голос Криму" з посиланням на так звану "віцепрем’єрку" кримського "уряду" Ганну Анюхіну, передає Укрінформ.

"У Криму окупанти розширили список військових злочинців, які мають право на безкоштовну земельну ділянку. На безкоштовну ділянку можуть претендувати окупанти з будь-яким місцем реєстрації та проживання в РФ", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що йдеться про військових злочинців, які уклали контракт про проходження військової служби для виконання завдань у Криму.

При цьому в кримському "уряді" нагадали, що претендувати на ділянку зможуть лише ті військовослужбовці, які ще не перебувають у черзі в Криму на отримання ділянки "за виконання завдань чи участь у бойових діях у ході проведення спеціальної військової операції". Також претендент не повинен мати ділянку на території півострова за виконання бойових завдань.

Читайте також: «Поліція» на ТОТ вербує затриманих правопорушників до армії - Центр нацспротиву

Раніше обов’язковою умовою отримання землі була наявність постійної реєстрації на території Криму, оформленої до 24 лютого 2022 року. Пізніше умови отримання ділянок спростили.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Криму російські загарбники планують вилучити на потреби армії 950 земельних ділянок без попереднього викупу земель у їх власників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-